Higop Ta og Sabaw sa Pochero Kinaraan!

Pochero Kinaraan
Enero na, apan makasinati gihapon ta usahay og taligsik, o kung mas malas ka anang adlawa, bundak sa kusog nga uwan. Kuwang ang imong payong ug jacket aron maghatag og kainit sa imong lawas. And by the way, ayaw nalang og laum nga si crush ang maghatag og kainit sa imo. I-friendzone ra ka ato niya, jumega. Aside sa jacket, payong, ug imong crush, wala na'y mas makalabaw sa sabaw sa paghatag og kainit sa atong kalawasan. Perfect gyud kaayo kini sa panahon sa ting-ulan. Wait, sa ting-ulan ra ba gyud haum ang mga sabaw. Dili ka na tinuod, jumega!

Bisan kanus-a, bisan pa asa, perfect gyud kaayo ang sabaw dili lang aron magpa-init sa ato. Usa sab kini sa pamaagi aron mas mag-bonding pa ang mga pamilya during paniudto o panihapon. Wala man gyud siguro'y mudili sa init ug lamian gyud nga pochero, ilabi na kung ang iyang unod humok naman lang gyud kaayo. Mura man og mu-melt naman lang gyud si imong baba. Wala na gyu'y nag-offer og mas lami nga pochero kaysa sa Pochero Kinaraan!


Located sa F. Gochan St. Brgy. Mabolo kilid sa Cebu Indian Hindu Temple, usa gyud sa mga perfect place kung ganahan nimong i-date imong crush karong Valentine's Day. Kung nanguyab ka niya, nah, makuha na gyud nimo ang iyang matam-is nga yes kung imo siyang dad-on dinhi. Char.


Pochero Kinaraan





Mao na gyud ang epitome sa panultihon nga "sabaw pa lang, ulam na." Humok naman lang gyud ang unod ning maong pochero. Sa paghigop nimo sa sabaw, mura naman lang gyud og ni-kiss ang imong crush sa imo. Naa'y pagka-tam-is ang sabaw, sama sad siguro sa lips ni crush. Ayeee. Kuyugan pa nimo og tam-is sad nga mais ug cabbage. Wala na. Kini pa lang, busog na gyud ka!

Scallops




Kini kay siguro ma-shock ka. Kung wala pa kakita og scallops nga wala na ang iyahang shells, well, sa Pochero Kinaraan gyud ka unang makakita. Mas maayo naman gani siguro ni kay mas dali na nimong matagamtam ang kalami ning maong dish. Sakto sa timpla ang iyang sauce. Humok sad ang scallops. Mais nalang ang kuwang!

Bantayan Crab




Ingon sila nga lahi ra ang lami sa alimango gikan sa Bantayan. Tinuod gyud. Mas tam-is ang unod. Mas humok. Kung imo i-compare ang body fat-to-covering ration (naa ba na?), mas unoron gyud ang alimango gikan sa Bantayan! Ang special nga alimango gihimo pa gyu'ng mas special sa Pochero Kinaraan! Naa pa'y sauce nga pwede pa lang higupon, nakahurot na guro ko og balde. Busog kaayo uy!


Aside aning tulo, mao pa ni ang naa sa ilang menu.








Human lang sa pila ka oras, mao na ni ang nahitabo sa among plato. Shudi abas ha? Okad na akong tiyan ra ba.






Kining tanan dili gyud namu makuha kung wala ang mga abtik nga mga staff and crew sa Pochero Kinaraan!





Daghan kaayong salamat gikan sa mga busog ang tiyan!



You Might Also Like

0 comments

HIT LIKE!